logo Buurtdate.nl

Buurtdate.nl

Niet tevreden over Buurtdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurtdate is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. buurtdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtdate review

Buurtdate is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met tig tallen reacties van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je minstens tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op buurtdate.nl?

Dus ben je een van de profielen op buurtdate, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor buurtdate.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

buurtdate account verwijderen

Je buurtdate account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "buurtdate.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je buurtdate eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!