logo Relatiechats.nl

Relatiechats.nl

9
Niet tevreden over Relatiechats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Relatiechats is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. relatiechats berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatiechats.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatiechats zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatiechats review

Relatiechats is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op relatiechats.nl?

Dus ben je een van de profielen op relatiechats, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor relatiechats.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

relatiechats account verwijderen

Je relatiechats account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "relatiechats.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je relatiechats eventuele contact punten raak je wel na het deactiveren van je account!