logo Flirtsms.nl

Flirtsms.nl

Niet tevreden over Flirtsms.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtsms is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtsms berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtsms.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtsms zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtsms review

Flirtsms is een fake datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minstens €10,- een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op flirtsms.nl?

Dus ben je ingeschreven op flirtsms, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating met echte leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtsms.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

flirtsms profiel verwijderen

Je flirtsms account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtsms.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je flirtsms eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je profiel!