logo Echterelatie.nl

Echterelatie.nl

Niet tevreden over Echterelatie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Echterelatie is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. echterelatie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts echterelatie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor echterelatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Echterelatie review

Echterelatie is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overladen met overdreven veel reacties van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens tien euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op echterelatie.nl?

Dus ben je aangemeld op echterelatie, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor echterelatie.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

echterelatie uitschrijven

Je echterelatie account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "echterelatie.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je echterelatie eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!