logo Rijpesexpartner.nl

Rijpesexpartner.nl

13
Niet tevreden over Rijpesexpartner.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpesexpartner is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. rijpesexpartner berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpesexpartner.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpesexpartner zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpesexpartner review

Rijpesexpartner is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op rijpesexpartner.nl?

Dus ben je ingeschreven op rijpesexpartner, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpesexpartner.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

rijpesexpartner uitschrijven

Je rijpesexpartner account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (of surf naar "rijpesexpartner.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je rijpesexpartner eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Peter (34 jaar) 07 Jul 2018
Ik raad Rijpesexpartner.nl niet aan Ik had al zo mijn vermoedens, het is dus niet mogelijk om

Ik had al zo mijn vermoedens, het is dus niet mogelijk om een rijpe sexpartner te vinden. Dat is jammer maar wel beter dat ik mijn geld er niet aan hebt uitgegeven.