logo Kinkymobiel.nl

Kinkymobiel.nl

10
Niet tevreden over Kinkymobiel.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkymobiel is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. kinkymobiel berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kinkymobiel.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkymobiel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkymobiel review

Kinkymobiel is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overspoeld met tig tallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op kinkymobiel.nl?

Dus ben je een van de leden van kinkymobiel, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating met echte leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor kinkymobiel.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

kinkymobiel uitschrijven


Je kinkymobiel account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "kinkymobiel.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je kinkymobiel eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!