logo 123gaydating.nl

123gaydating.nl

Niet tevreden over 123gaydating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

123gaydating is een fake datingsite dat gebruik maakt van zelf aangebrachte fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Zie wat onze experts over 123gaydating.nl zeggen en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door SafeDate. Zie wat betere alternatieven zijn voor 123gaydating, met echte profielen en zonder ingehuurde chat operators

123gaydating review

123gaydating is een fake datingsite met voornamelijk door hunzelf aangemaakte neppe profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tig tallen berichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op 123gaydating.nl?

Toevallig een van de gebruikers van 123gaydating? Wij adviseren je om je uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere opties voor seks dating met echte leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 123gaydating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

123gaydating profiel verwijderen

Om je inschrijving op 123gaydating te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je 123gaydating-profiel.
  2. Vervolgens druk je op de button "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "123gaydating.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je registratie direct te verwijderen. Na het drukken op de link wordt je inschrijving officieel verwijderd.

Let op: Je 123gaydating eventuele tegoed en berichtjes vervallen direct na het deactiveren van je account!