logo Flirtscout24.nl

Flirtscout24.nl

Niet tevreden over Flirtscout24.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtscout24 is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtscout24 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtscout24.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtscout24 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtscout24 review

Flirtscout24 is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met tientallen reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op flirtscout24.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtscout24, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtscout24.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flirtscout24 profiel verwijderen

Je flirtscout24 account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtscout24.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je flirtscout24 eventuele credits vervallen direct hierna!