logo Datewatch.nl

Datewatch.nl

Niet tevreden over Datewatch.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datewatch is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datewatch berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datewatch.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datewatch zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datewatch review

Datewatch is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je ten minste tien euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al doen ze meestal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op datewatch.nl?

Dus ben je lid van datewatch, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor datewatch.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

datewatch account verwijderen

Je datewatch account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "datewatch.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je datewatch eventuele contact punten raak je wel direct kwijt hierna!