logo Chatstad.nl

Chatstad.nl

Niet tevreden over Chatstad.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatstad is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. chatstad berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatstad.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatstad zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatstad review

Chatstad is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je registratie overrompelt met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op chatstad.nl?

Dus ben je lid van chatstad, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor chatstad.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

chatstad account verwijderen


Je chatstad account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "chatstad.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je chatstad eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!