logo Flirtmessenger.nl

Flirtmessenger.nl

Niet tevreden over Flirtmessenger.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtmessenger is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtmessenger berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtmessenger.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtmessenger zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtmessenger review

Flirtmessenger is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al beweren ze vaak dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtmessenger.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirtmessenger, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtmessenger.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

flirtmessenger profiel verwijderen


Je flirtmessenger account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "flirtmessenger.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je flirtmessenger eventuele credits raak je wel na deze aktie!