logo Lindadating.nl

Lindadating.nl

Niet tevreden over Lindadating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk aangemaakt door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lindadating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. lindadating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lindadating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lindadating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lindadating review

Lindadating is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op lindadating.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van lindadating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor lindadating.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

lindadating uitschrijven


Je lindadating account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "lindadating.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je lindadating eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je profiel!