logo Flirt2day.nl

Flirt2day.nl

Niet tevreden over Flirt2day.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirt2day is een datingsite met neppe profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door ingehuurde chatoperators. Zie wat experts onderzochten op flirt2day.nl en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door experts. Kom erachter wat betrouwbaardere seks datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

flirt2day review

flirt2day is een datingsite met daarop nep profielen die door hunzelf worden ontwikkeld. De berichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor betalen per bericht. Hiervoor moet je in de meeste gevallen ook direct een heel creditpakket kopen van minstens 17,50 euro tot en met €219,50 per creditpakket. Hoe prijziger de creditpakket des te lager de prijs per chatbericht. Aan de andere kant betaal je bij de hoogste credit-pakket als nog meer dan 1 euro per reactie. Bij de meest voordelige aankoop kost het je € 1,75 per bericht. Echter is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben al laten ze vaak overkomen dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Flirt2day.nl?

Toevallig een van de profielen op flirt2day? Ons advies is om je profiel te verwijderen en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder nep profielen. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirt2day.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je berichten tegoed te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirt2day uitschrijven

Meestal maken sites als flirt2day.nl het hun gebruikers zo gecompliceerd als mogelijk om je hier uit te schrijven. Bovendien kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Om je flirt2day profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto gebruikersnaam bovenaan je scherm. Je krijgt nu extra opties{ waaronder “Instellingen”, ga naar die pagina.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account te verwijderen

Let op: Je flirt2day eventuele contact punten en chat gesprekken ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!