logo Erotika-chat.nl

Erotika-chat.nl

Niet tevreden over Erotika-chat.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Erotika-chat is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. erotika-chat berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erotika-chat.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erotika-chat zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erotika-chat review

Erotika-chat is een fictieve datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op erotika-chat.nl?

Dus ben je lid van erotika-chat, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor erotika-chat.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

erotika-chat account verwijderen

Je erotika-chat account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel-icoon (of ga direct naar "erotika-chat.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je erotika-chat eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!