logo Chaty.nl

Chaty.nl

Niet tevreden over Chaty.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Chaty is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. chaty berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chaty.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chaty zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chaty review

Chaty is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tientallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op chaty.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van chaty, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor chaty.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

chaty profiel verwijderen


Je chaty account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "chaty.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je chaty eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!