logo Datingcity.nl

Datingcity.nl

9
Niet tevreden over Datingcity.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingcity is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datingcity berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingcity.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingcity zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingcity review

Datingcity is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met tientallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waardoor je minimaal €10,- een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op datingcity.nl?

Dus ben je een gebruiker van datingcity, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datingcity.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.