logo Flirten-online.nl

Flirten-online.nl

10
Niet tevreden over Flirten-online.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirten-online is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirten-online berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirten-online.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirten-online zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirten-online review

Flirten-online is een fake dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je registratie overrompelt met veel reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens 10 euro credits moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirten-online.nl?

Dus ben je lid van flirten-online, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirten-online.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

flirten-online uitschrijven

Je flirten-online account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "flirten-online.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je flirten-online eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!