logo Onlinemokkels.nl

Onlinemokkels.nl

Niet tevreden over Onlinemokkels.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlinemokkels is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. onlinemokkels berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlinemokkels.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlinemokkels zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlinemokkels review

Onlinemokkels is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waarmee je minstens 10 euro een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op onlinemokkels.nl?

Dus ben je een van de leden van onlinemokkels, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder fake profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor onlinemokkels.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

onlinemokkels profiel verwijderen


Je onlinemokkels account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "onlinemokkels.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je onlinemokkels eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!