logo Alleen-vrouwen.eu

Alleen-vrouwen.eu

Niet tevreden over Alleen-vrouwen.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Alleen-vrouwen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. alleen-vrouwen berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts alleen-vrouwen.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor alleen-vrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Alleen-vrouwen review

alleen-vrouwen.eu is een erotisch dating platform die uitsluitend gebruik maakt van zelf ontwikkelde nep leden. Dit wordt tevens ook bevestigd onder aan de pagina verborgen in de onduidelijke tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op alleen-vrouwen zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je betalen per berichtje. Daarbij worden chats die je binnen krijgt automatisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je daarop reageerd wordt dit berichtje beantwoord door een ingehuurde berichten centrale. Deze chatoprators krijgen vaak een vaste commissie per berichtje dat ze versturen. Tevens word je binnen de kortste keren na het aanmelden overladen door de tientallen chat berichten van dit soort neppe gebruikers. Daarbij gaat het vooral om knappe vrouwen.

Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Dit terwijl het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel aanschaffen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- euro per berichtje. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen met de leden van alleen-vrouwen. Al laten ze bijna altijd overkomen dat ze juist graag je beter te willen leren kennen. Daarentegen hebben deze profielen als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op alleen-vrouwen.eu?

Ben je een van de gebruikers van alleen-vrouwen, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt regelen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit duizenden casual datingsites de beste alternatieven voor alleen-vrouwen.eu gevonden. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Martijn (27 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Alleen-vrouwen.eu niet aan Volgens mij zitten er alleen maar mannen op de chat geen

Volgens mij zitten er alleen maar mannen op de chat geen enkele vrouw want enige vorm van charme is er niet te herkennen, afrader.