logo Regiosletjes.nl

Regiosletjes.nl

9
Niet tevreden over Regiosletjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Regiosletjes is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. regiosletjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts regiosletjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor regiosletjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Regiosletjes review

Regiosletjes is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met vele berichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak genoeg dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op regiosletjes.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van regiosletjes, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor regiosletjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

regiosletjes profiel verwijderen

Je regiosletjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "regiosletjes.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je regiosletjes eventuele contact punten verlies je wel direct hierna!