logo Lieverdanlief.com

Lieverdanlief.com

Niet tevreden over Lieverdanlief.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lieverdanlief is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. lieverdanlief berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lieverdanlief.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor lieverdanlief zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lieverdanlief review

Lieverdanlief is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overspoeld met soms honderden chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste tien euro een creditbundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op lieverdanlief.com?

Dus ben je aangemeld op lieverdanlief, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor lieverdanlief.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

lieverdanlief profiel verwijderen

Je lieverdanlief account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "lieverdanlief.com/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je lieverdanlief eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je profiel!