logo Erodatingcafe.nl

Erodatingcafe.nl

13
Niet tevreden over Erodatingcafe.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Erodatingcafe is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. erodatingcafe berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erodatingcafe.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erodatingcafe zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erodatingcafe review

Erodatingcafe is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overspoeld met soms honderden chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op erodatingcafe.nl?

Dus ben je lid van erodatingcafe, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere website voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor erodatingcafe.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

erodatingcafe profiel verwijderen


Je erodatingcafe account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "erodatingcafe.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je erodatingcafe eventuele credits vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Appietheking (41 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Erodatingcafe.nl niet aan KIJK UIT! ik ben er van overtuigd dat niet alle profielen

KIJK UIT! ik ben er van overtuigd dat niet alle profielen echt zijn op deze site. en dat vind ik schandalig! ik had op het begin al een vermoeden. maar dat is zeker veranderd nadat ik precies dezelfde reacties kreeg bij andere vrouwen.