logo Eersteafspraakje.nl

Eersteafspraakje.nl

Niet tevreden over Eersteafspraakje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Eersteafspraakje is een fictieve erotische datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat onze experts over eersteafspraakje.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor eersteafspraakje, met echte profielen en zonder betaalde chatters

Eersteafspraakje review

Eersteafspraakje is een fictieve datingsite die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overspoeld met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waardoor je minstens 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op Eersteafspraakje.nl?

Toevallig een van de gebruikers van eersteafspraakje? Wij adviseren je om je daar meteen profiel te verwijderen en om het gewoon te proberen bij de betere website voor sexdating met echte gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor eersteafspraakje.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

eersteafspraakje uitschrijven

Om jouw account op eersteafspraakje te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je profiel.
  2. Vervolgens druk je op de button "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "eersteafspraakje.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingsmail om je registratie meteen te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is jouw registratie permanent verwijderd.

Let op: Je eersteafspraakje eventuele contact punten en berichten geschiedenis raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!