logo Lekkerdaten.nl

Lekkerdaten.nl

Niet tevreden over Lekkerdaten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lekkerdaten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. lekkerdaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkerdaten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerdaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerdaten review

Lekkerdaten is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met overdreven veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op lekkerdaten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van lekkerdaten, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor lekkerdaten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

lekkerdaten uitschrijven

Je lekkerdaten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "lekkerdaten.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je lekkerdaten eventuele credits raak je wel hierna!