logo Tjatcontact.nl

Tjatcontact.nl

Niet tevreden over Tjatcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tjatcontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. tjatcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tjatcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tjatcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tjatcontact review

Tjatcontact is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overrompelt met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op tjatcontact.nl?

Dus ben je een van de profielen op tjatcontact, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor tjatcontact.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

tjatcontact profiel verwijderen

Je tjatcontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "tjatcontact.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account permanent te laten verwijderen.

Let op: Je tjatcontact eventuele credits raak je wel na deze aktie!