logo Datingsex.eu

Datingsex.eu

Niet tevreden over Datingsex.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingsex-eu is een datingsite met neppe profielen. Tevens worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde chatters. Kom er achter wat experts onderzochten op datingsex.eu en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Ondervind wat betrouwbare seks datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chatoperators

datingsex-eu review

datingsex-eu is een seks dating site met daarop neppe profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De chatberichten op je account worden in vrijwel alle gevallen verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen ook direct een duur creditpakket aankopen van op z'n minst meer dan zeventien euro, oplopend tot wel bijna 220 euro per transactie. Hoe prijziger de credit pakket des te lager de uitgaven per chatbericht. Anderzijds zijn de kosten bij de duurste credit-pakket als nog gewoon tenminste €1,10 per chatbericht. Bij de goedkoopste creditpakket kost het je een euro vijfenzeventig per berichtje. Jammer genoeg is het onmogelijk om echte afspraakjes te regelen al wekken ze veelal de indruk dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Datingsex.eu?

Dus ben je ingeschreven op datingsex-eu, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere opties voor sex dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datingsex.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

datingsex-eu profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het jou bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze experts de snelste weg te vinden om je datingsex-euprofiel te verwijderen. Je datingsex-eu profiel verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://datingsex.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je datingsex-eu eventuele credits en berichten geschiedenis gaan verloren na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Steijn (20 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Datingsex.eu niet aan De kans is heel klein dat je hier weg komt met een date,

De kans is heel klein dat je hier weg komt met een date, ik zoek momenteel verder.

auteur van de beoordeling
Slimgeleerd (41 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Datingsex.eu niet aan Nee klopt niks van zit vol met nep profielen, ze zijn uit

Nee klopt niks van zit vol met nep profielen, ze zijn uit op je gegevens wees niet zo stom en geloof er niet in!

auteur van de beoordeling
Pietertje (38 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Datingsex.eu niet aan Wat een slechte mensen lopen er rond, dit zijn gewoon

Wat een slechte mensen lopen er rond, dit zijn gewoon criminelen.

auteur van de beoordeling
Sharonnetje (23 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Datingsex.eu niet aan Lekkere chicks maar alleen spelen ze een spelletje met

Lekkere chicks maar alleen spelen ze een spelletje met je. Sommige zijn naïef maar ik had het relatief snel door. Bij het registreren al, was net geregistreerd en direct kwamen de berichten binnen. Sommige hadden het erover dat ik interessant was maar ik had niet eens mijn profiel volledig ingevuld. Ik had zelfs niet eens een foto geplaatst.

auteur van de beoordeling
HeteMeidZkt (30 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Datingsex.eu niet aan Mijn vriend en ik zoeken afzonderlijk van elkaar naar een

Mijn vriend en ik zoeken afzonderlijk van elkaar naar een leuke man voor erbij. Mijn vriend is twee keer misleid op sites en dit was mijn eerste die ik bezocht. Ik ben dan niet misleid maar ik vond het direct al niet goed. Had er geen goed gevoel bij en het ziet er onprofessioneel uit dus daar trap ik dan niet in. Het verbaast mij inderdaad niet dat hun met fake profielen werken. Ik verbaas mij wel over hoeveel mensen er misleid worden als ik de reviews lees. Dan schrik je wel even en vraag mij af of er ooit iets is te regelen. Misschien is alles wel nep?