Screenshot van Nlflirtcontact.com

Nlflirtcontact.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!

Nlflirtcontact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. nlflirtcontact berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts nlflirtcontact.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor nlflirtcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nlflirtcontact review

nlflirtcontact.com is een sex date platform dat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde nep profielen. Dit tonen ze helemaal onderin de pagina verstopt tussen de slecht zichbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op nlflirtcontact zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je geld betalen per chatbericht. Tevens worden berichtjes die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens op zo een bericht in gaat wordt dit bericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze chatters krijgen vaak een vergoeding per berichtje dat ze versturen. In de meeste gevallen word je binnen de kortste keren na de eerste keer inloggen bedolven door de vele reacties van dit soort fake leden. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om knappe vrouwen.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in . Natuurlijk is het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van chatberichten zijn minimaal €0,75 per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een credit bundel aanschaffen van minimaal €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan één euro per chatbericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te regelen met de gebruikers van nlflirtcontact. Al doen ze vaak overkomen dat ze wel graag willen daten. Doch hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op nlflirtcontact.com?

Ben jij een van de leden van nlflirtcontact, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 3000 seks dating sites de beste alternatieven voor nlflirtcontact.com gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Diesel (35 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Nlflirtcontact.com niet aan Dit is allemaal fake beste

Dit is allemaal fake beste bezoekers. Geef hier geen geld aan uit want ik ben al een keer op mijn bek gegaan daar. Ze nemen je in de maling en geven je het gevoel dat er een date in zit. Maar dat is natuurlijk niet zo. Het gaat ze er alleen maar om dat je credits koopt