logo Flirtkanjers.nl

Flirtkanjers.nl

Niet tevreden over Flirtkanjers.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtkanjers is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtkanjers berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtkanjers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtkanjers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtkanjers review

Flirtkanjers is een neppe dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met tientallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit betaald. Daarna is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtkanjers.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtkanjers, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating met echte leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirtkanjers.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtkanjers profiel verwijderen


Je flirtkanjers account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "flirtkanjers.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je flirtkanjers eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!