logo Contactmet40plus.nl

Contactmet40plus.nl

9
Niet tevreden over Contactmet40plus.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactmet40plus is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. contactmet40plus berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts contactmet40plus.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactmet40plus zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactmet40plus review

contactmet40plus.nl is een seksdating site dat gebruik maakt van door hun zelf gemaakte fictieve leden. Dit wordt ook vermeldt onder aan hun website verstopt in het midden van de kleine lettertjes. Zo schrijven ze: "De profielen op contactmet40plus zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je een vergoeding betalen per bericht. Tevens worden chats die je krijgt automatisch verstuurd door hun zelf. Zodra je hierop reageerd wordt het bericht gevoerd met een ingehuurde berichten centrale. Deze personen krijgen gewoonlijk een percentage per bericht dat ze versturen of ontvangen. Waarschijnlijk word je kort na de eerste keer inloggen overspoeld door inkomende chatberichtjes van gemodereerde leden. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen ze je de voorbeelding te geven heel veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in . Dit terwijl het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichtjes zijn op zijn goedkoopst €0,75 per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een creditpakket kopen van €74,99. Anderzijds betaal je al snel meer dan €1,- euro per bericht. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de gebruikers van contactmet40plus. Al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze wel willen daten. Toch hebben zij als enige doel om jou zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op contactmet40plus.nl?

Ben je al een gebruiker van contactmet40plus, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte casual dates kunt regelen. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 seks dating sites de beste alternatieven voor contactmet40plus.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen.