logo Droommeisjes.nl

Droommeisjes.nl

13
Niet tevreden over Droommeisjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Droommeisjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. droommeisjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts droommeisjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor droommeisjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Droommeisjes review

Droommeisjes is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je minstens €10,- een bundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op droommeisjes.nl?

Dus ben je een van de profielen op droommeisjes, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor droommeisjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

droommeisjes profiel verwijderen


Je droommeisjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "droommeisjes.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je droommeisjes eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sanne (39 jaar) 27 mei 2018
Ik raad Droommeisjes.nl niet aan Nou dat is dan maar goed ook dat alle vrouwen fictief zijn

Nou dat is dan maar goed ook dat alle vrouwen fictief zijn op deze site, ik ontdekte een tijd terug al dat mijn man hier dagelijks aanwezig is. Ik begon me al zorgen te maken maar nu weet ik zeker dat hij geen seks heeft gehad met iemand anders.