logo Hotclub.nl

Hotclub.nl

Niet tevreden over Hotclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hotclub is een datingsite met neppe profielen. Bovendien worden berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Zie wat onze experts over hotclub.nl zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door experts. Ontdek wat de eerlijke seks dating site zijn met eerlijke profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

hotclub review

hotclub is een casual datingwebsite met fictieve profielen die door hunzelf zijn gemodereerd. De berichtjes op je account worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichten wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per berichtje. Daarvoor moet je ook direct credits inkopen van minstens 17,50 euro tot wel bijna 220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per credtis. Des al niet te min betaal je bij de duurste creditpakket nog gewoon ruim één euro per bericht. Bij de laagste creditbundel betaal je zelfs zomaar een euro vijfenzeventig per bericht. Ten slotte is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte dates te scoren al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Hotclub.nl?

Dus ben je lid van hotclub, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor hotclub.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

hotclub account verwijderen

Meestal maken sites als hotclub.nl het hun leden zo gecompliceerd als mogelijk om je account te verwijderen. Tevens lees je over terug tussen de veel gestelde vragen. Om je account te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op hotclub.nl.
  2. Daarna klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, rechts van je profielfoto of naam bovenaan de pagina. Er verschijnt nu een nieuw menu{ waaronder “Instellingen”, ga daar naartoe.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik vervolgens onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer nu alleen nog de reden waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie te beëindigen

Let op: Je hotclub eventuele tegoed en berichten geschiedenis raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!