logo Watsprekenwijaf.nl

Watsprekenwijaf.nl

9
Niet tevreden over Watsprekenwijaf.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Watsprekenwijaf is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. watsprekenwijaf berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts watsprekenwijaf.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor watsprekenwijaf zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Watsprekenwijaf review

Watsprekenwijaf is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op watsprekenwijaf.nl?

Dus ben je een van de leden van watsprekenwijaf, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating met echte profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor watsprekenwijaf.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

watsprekenwijaf account verwijderen


Je watsprekenwijaf account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "watsprekenwijaf.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je watsprekenwijaf eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!