logo Datingpret.nl

Datingpret.nl

Niet tevreden over Datingpret.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingpret is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datingpret berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingpret.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingpret zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingpret review

Datingpret is een fictieve dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overrompelt met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je ten minste voor tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je per credit moet betalen. Daarna is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op datingpret.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van datingpret, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder nep profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datingpret.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

datingpret account verwijderen


Je datingpret account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "datingpret.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je datingpret eventuele credits ben je wel kwijt hierna!