logo Mature-milfdating.com

Mature-milfdating.com

Niet tevreden over Mature-milfdating.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Mature-milfdating is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. mature-milfdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts mature-milfdating.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor mature-milfdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Mature-milfdating review

Mature-milfdating is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je op z'n minst €10,- credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op mature-milfdating.com?

Dus ben je lid van mature-milfdating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor mature-milfdating.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

mature-milfdating account verwijderen


Je mature-milfdating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "mature-milfdating.com/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je mature-milfdating eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Angelo (49 jaar) 3 juni 2019
Ik raad Mature-milfdating.com niet aan geweldig al die vrouwen die mij credits laten kopen om

geweldig al die vrouwen die mij credits laten kopen om tegen ze te chatten en daten ooh ooh ooh ho maar