logo Flirtnow.nl

Flirtnow.nl

Niet tevreden over Flirtnow.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtnow is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtnow berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtnow.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtnow zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtnow review

Flirtnow is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met vele reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste 10 euro credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtnow.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirtnow, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirtnow.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

flirtnow account verwijderen

Je flirtnow account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtnow.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je flirtnow eventuele credits komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!