logo Flirtgezocht.nl

Flirtgezocht.nl

Niet tevreden over Flirtgezocht.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtgezocht is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. flirtgezocht berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts flirtgezocht.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtgezocht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtgezocht review

flirtgezocht.nl is een casual dating site dat gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Dit wordt bevestigd in de footer hun website weggestopt tussen de onduidelijke tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op flirtgezocht zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je betalen per bericht. Daarbij worden de reacties die je binnen krijgt systematisch verstuurd door bots. Wanneer je op zo een chat reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze mensen krijgen gewoonlijk een vast bedrag per bericht dat ze ontvangen of versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na het aanmelden overvallen door soms honderden chatberichtjes van deze zelf gemaakte profielen. Tevens gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de gedachte te geven erg veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Natuurlijk is het hebben van echte dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn ten minste 75 eurocent per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel vooruitbetalen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- per credit. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de leden van flirtgezocht. Al wekken ze meestal de indruk dat ze juist graag willen daten. Doch hebben deze chatters als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op flirtgezocht.nl?

Heb je je al ingeschreven op flirtgezocht, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 seks datingsites de beste alternatieven voor flirtgezocht.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen.