logo Online-singles.nl

Online-singles.nl

Niet tevreden over Online-singles.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Online-singles is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. online-singles berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts online-singles.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor online-singles zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Online-singles review

online-singles.nl is een casual datingsite dat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte neppe profielen. Dit wordt ook vermeldt helemaal onderin de pagina weggestopt in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op online-singles zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je geld betalen per chatbericht. Daarbij worden de reacties die je ontvangt automatisch verstuurd door bots. Wanneer je daarop in gaat wordt dit berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze chatters krijgen veelal een vaste commissie per berichtje dat ze versturen. Daarbij word je direct na het activeren van je account overspoeld door de soms honderden berichten van neppe profielen. Daarbij gaat het bijna altijd om goed uitziende dames.

Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de voorbeelding te geven veel interesse in je te hebben, met daarbij een date in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst €0,75 per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel aanschaffen van minimaal €74,99. Anders betaal je al snel meer dan één euro per chatbericht. Daarna is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de leden van online-singles. Al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze wel graag willen daten. Daarentegen hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op online-singles.nl?

Heb je je al geregistreerd op online-singles, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt hebben. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor online-singles.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze datingsites geen gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Arend (43 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Online-singles.nl niet aan Godverdomme, het is ineens een andere site

Godverdomme, het is ineens een andere site geworden. Ik heb ze een mail gestuurd maar totaal geen gehoor en ik kan hier ook niet inloggen. Volgens mij ben ik ook opgelicht :(