Screenshot van Secretdatingservice.com

Secretdatingservice.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen worden bijna alleen ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Secretdatingservice-com is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. secretdatingservice-com berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts secretdatingservice.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor secretdatingservice-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Secretdatingservice-com review

secretdatingservice.com is een erotische datingsite wat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde nep members. Dit wordt tevens ook vermeldt onderaan hun website verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op secretdatingservice-com zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Tevens worden alle chats die je krijgt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt het bericht gevoerd met een betaalde berichten centrale. Deze chatters krijgen gewoonlijk een bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Vervolgens word je binnen de kortste keren na het activeren van je account overspoeld door tientallen chat berichtjes van fake profielen. Hierbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je het idee te geven veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een date in de planning. Uiteraard is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichten zijn ten minste €0,75 per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een creditpakket aanschaffen van minimaal €74,99. Anderzijds kost het je al snel meer dan €1,- euro per credit. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de gebruikers op secretdatingservice-com. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze maar al te graag willen daten. Kort samengevat hebben deze chatters als doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op secretdatingservice.com?

Ben je een van de gebruikers van secretdatingservice-com, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel goedkopere datingsites waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 erotische dating sites de beste alternatieven voor secretdatingservice.com gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers.