logo Dating-plaats.nl

Dating-plaats.nl

Niet tevreden over Dating-plaats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dating-plaats is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. dating-plaats berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dating-plaats.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dating-plaats zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dating-plaats review

Dating-plaats is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met tig tallen chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waarmee je ten minste voor tien euro credits moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je koopt des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op dating-plaats.nl?

Dus ben je ingeschreven op dating-plaats, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor dating-plaats.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

dating-plaats account verwijderen


Je dating-plaats account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "dating-plaats.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je dating-plaats eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!