logo Hete-flirt.nl

Hete-flirt.nl

9
Niet tevreden over Hete-flirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hete-flirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. hete-flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hete-flirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hete-flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hete-flirt review

Hete-flirt is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met vele berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal tien euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op hete-flirt.nl?

Dus ben je een van de leden van hete-flirt, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor hete-flirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

hete-flirt profiel verwijderen

Je hete-flirt account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "hete-flirt.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je hete-flirt eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!