logo Datenmetdames.nl

Datenmetdames.nl

Niet tevreden over Datenmetdames.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datenmetdames is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datenmetdames berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datenmetdames.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datenmetdames zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datenmetdames review

Datenmetdames is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst tien euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op datenmetdames.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van datenmetdames, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datenmetdames.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

datenmetdames uitschrijven

Je datenmetdames account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "datenmetdames.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je datenmetdames eventuele contact punten vervallen direct hierna!