logo Datemijnu.nl

Datemijnu.nl

Niet tevreden over Datemijnu.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datemijnu is een erotische dating site met fictieve profielen. De berichten worden tevens beantwoord door eigen chat operators. Kom er achter wat de experts over datemijnu.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de meest betrouwbare erotische dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

datemijnu review

datemijnu is een seks dating website met voornamelijk neppe profielen die door hen zelf zijn gemodereerd. De reacties op je account worden vrijwel altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want zodra je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje. Vervolgens moet je ook eerst credits inkopen van ten minste zeventien euro en vijftig cent tot aan de €219,50 . Hoe prijziger de creditbundel des te lager de uitgaven per verstuurd chatbericht. Desondanks zijn de kosten bij de hoogste credit-pakket als nog wel tenminste €1,10 per verstuurd bericht. Bij een creditbundel betaal je zomaar al €1,75 per berichtje. Vervolgens is het onmogelijk om echte dates te regelen al doen ze veelal overkomen dat dat wel mogelijk is.

Ingeschreven op Datemijnu.nl?

Toevallig een van de profielen op datemijnu? Wij adviseren je om je daar ook gewoon account op te zeggen en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor datemijnu.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

datemijnu account verwijderen

Meestal maken sites als deze het hun gebruikers zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je hier uit te schrijven. Bovendien lees je over terug bij de veel gestelde vragen. Om je account op te zeggen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op datemijnu.nl, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Daarna druk op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam in de rechter bovenhoek van je scherm. Je ziet nu een ander menu{ waaronder “Instellingen”, ga daar naartoe.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daarna op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer nu alleen nog waarom je je account wilt stopzetten.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je account te verwijderen

Let op: Je datemijnu eventuele contact punten en berichten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!