logo Match2day.nl

Match2day.nl

Niet tevreden over Match2day.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Match2day is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. match2day berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts match2day.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor match2day zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Match2day review

Match2day is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte dates te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op match2day.nl?

Dus ben je een gebruiker van match2day, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor match2day.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

match2day profiel verwijderen

Je match2day account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "match2day.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je match2day eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt hierna!