logo Omacontact.nl

Omacontact.nl

Niet tevreden over Omacontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omacontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. omacontact berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts omacontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor omacontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omacontact review

omacontact.nl is een seksdating site die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte neppe gebruikers. Dit schrijven ze beneden aan de website weggestopt in de kleine lettertjes. Zo schrijven ze: "De profielen op omacontact zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Tevens worden chats die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door een soort robot. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt het bericht beantwoord door een chatoperator. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een bedrag per bericht dat ze versturen. Daarnaast word je direct na het registreren overvallen door binnenstormende chat berichtjes van deze fake gebruikers. Daarbij gaat het vooral om sexy dames.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben, en daarbij een date in . Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn ten minste €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel credits aanschaffen van minstens €74,99. Anders kost het je al snel meer dan €1,- per credit. Uiteraard is het niet mogelijk om echte dates te krijgen met de gebruikers op omacontact. Al zeggen ze vaak genoeg dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Toch hebben zij als enige doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op omacontact.nl?

Ben je al lid van omacontact, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seks dates kunt scoren. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 sexdating platforms de beste alternatieven voor omacontact.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Daan (34 jaar) 15 Jul 2018
Ik raad Omacontact.nl niet aan Toch is het niet safe, ik had door de antwoorden die ik

Toch is het niet safe, ik had door de antwoorden die ik kreeg een flauw vermoeden dat het fake profielen waren. Ik zag het aan het eerste bericht, die kwam niet overeen met de manier waarom de vrouwen verder schreven. Sommige vrouwen die maar een foto hebben zitten allemaal met een kapotte camera. Ja natuurlijk, valt lekker op. Mijn conclusie is dat ze redelijk snel door de mand vielen. Maar ik had toch wel even een bevestiging nodig dat het echt fake was. Ik ben erover uit, alles wat daar is te zien is fake. Ik heb zeker met 15 vrouwen contact gehad en alle vallen in hetzelfde gedrag. Zeer opvallend!

auteur van de beoordeling
Benji (28 jaar) 14 Jun 2018
Ik raad Omacontact.nl niet aan Ik ben nu een paar honderd euro kwijt, en dat met de

Ik ben nu een paar honderd euro kwijt, en dat met de gedachten dat ik een leuke oma kon vinden. Ik ga echt niet meer credits bijkopen, ik ben hier klaar mee en verschrikkelijk boos en geen oma voor mij op deze kut site