logo Buurtflirt.nl

Buurtflirt.nl

Niet tevreden over Buurtflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurtflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. buurtflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtflirt review

Buurtflirt is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overladen met tig tallen reacties van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze veelal dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op buurtflirt.nl?

Dus ben je een gebruiker van buurtflirt, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor sex dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor buurtflirt.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

buurtflirt profiel verwijderen

Je buurtflirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "buurtflirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je buurtflirt eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
4 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mike (71 jaar) 02 Jun 2019
Ik raad Buurtflirt.nl niet aan Gewoon uit getest door woonplaats paar keer te verzinnen

Gewoon uit getest door woonplaats paar keer te verzinnen Kreeg van zelfde dames reactie met exact zelfde tekst. Foto komt op alle sites voor van de zelfde oplichters maar blijkbaar kan men hen niet aanpakken. Ip adres is geregistreerd in buitenland

auteur van de beoordeling
Sybrand (65 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Buurtflirt.nl niet aan Alleen maar negativiteit te vinden en de manier van

Alleen maar negativiteit te vinden en de manier van schrijven van de vrouwen is veelal hetzelfde. Veel vrouwen uit de buurt die een flirt sturen en laten je geloven dat er wat valt te snoepen. Dat is gewoon niet waar

auteur van de beoordeling
Davie (39 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Buurtflirt.nl niet aan Volgen de mensen geen nieuws

Volgen de mensen geen nieuws?