logo Lokaledates.nl

Lokaledates.nl

Niet tevreden over Lokaledates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lokaledates is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. lokaledates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lokaledates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lokaledates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lokaledates review

Lokaledates is een fake datingsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met soms honderden chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op lokaledates.nl?

Dus ben je lid van lokaledates, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor lokaledates.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

lokaledates profiel verwijderen

Je lokaledates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "lokaledates.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je lokaledates eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!