logo Flirt-hier.nl

Flirt-hier.nl

Niet tevreden over Flirt-hier.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirt-hier is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirt-hier berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-hier.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-hier zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-hier review

Flirt-hier is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met veel reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al doen ze vaak overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op flirt-hier.nl?

Dus ben je aangemeld op flirt-hier, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirt-hier.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirt-hier uitschrijven

Je flirt-hier account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel (directe link "flirt-hier.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je flirt-hier eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!