logo Clubstout.nl

Clubstout.nl

Niet tevreden over Clubstout.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Clubstout is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. clubstout berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts clubstout.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor clubstout zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Clubstout review

clubstout.nl is een seks datingsite die gebruik maakt van zelf aangemaakte fictieve members. Dit wordt getoond aan de onderkant van de website verstopt in de kleine letters. Zo zeggen ze: "De profielen op clubstout zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarnaast worden alle chats die je krijgt systematisch verstuurd door de site zelf. Zodra je hierop reageerd wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde berichten centrale. Deze chatoprators krijgen veelal een percentage per bericht dat ze versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na het aanmelden overladen door tientallen chat verzoeken van deze zelf gecreëerde leden. Daarbij gaat het vooral om sexy dames.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je de indruk te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een date in . Natuurlijk is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal 75 eurocent per bericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een credit bundel kopen van minimaal €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- per credit. Daarna is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben met de leden van clubstout. Al zeggen ze meestal dat ze maar al te graag je in het echt te willen zien. Toch hebben deze chatoperators als enige doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op clubstout.nl?

Ben jij een van de profielen op clubstout, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seks dating sites de beste alternatieven voor clubstout.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames.