logo Discreetendate.nl

Discreetendate.nl

Niet tevreden over Discreetendate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Discreetendate is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. discreetendate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts discreetendate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor discreetendate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discreetendate review

Discreetendate is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je op z'n minst tien euro een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze veelal dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op discreetendate.nl?

Dus ben je een van de leden van discreetendate, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fake leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor discreetendate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

discreetendate uitschrijven

Je discreetendate account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "discreetendate.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je discreetendate eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!