logo Instasecret.nl

Instasecret.nl

Niet tevreden over Instasecret.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Instasecret is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. instasecret berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts instasecret.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor instasecret zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Instasecret review

instasecret.nl is een erotische datingsite dat uitsluitend gebruik maakt van zelf gecreëerde nep leden. Dit benoemen ze onderaan de pagina verstopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op instasecret zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarbij worden de berichten die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door chat operators. Wanneer je daarop in gaat wordt het chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze mensen krijgen vaak een vast bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je kort na de registratie overladen door de tientallen chat berichten van neppe leden. Tevens gaat het vooral om goed uitziende vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je allemaal het idee te geven ontzettend veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een date in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn ten minste €0,75 per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel credits aanschaffen van €74,99. Anders betaal je al gauw meer dan één euro per berichtje. Uiteindelijk is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen met de leden van instasecret. Al beweren ze bijna altijd dat ze juist graag je te willen ontmoeten. Toch hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op instasecret.nl?

Heb je je al geregistreerd op instasecret, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 seks datingsites de beste alternatieven voor instasecret.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Alfred34 (34 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Instasecret.nl niet aan Dit klopt als een bus, dat probeerde ik me oudere buurman

Dit klopt als een bus, dat probeerde ik me oudere buurman al een lange tijd duidelijk te maken maar toch bleef hij reageren. Maar het goede nieuws is wel dat hij nu gestopt is maar toch geloofd hij niet dat elk profiel nep was en dat daar een soort van chat systeem achter zat. Ook zag ik dat hij gebruikt maakte van een andere dating site die hier goed werd beoordeeld, dit stelt me zeer gerust en daardoor weet ik zeker dat hij in goede handen is met echte vrouwen zonder zeer hoge kosten.